Sleutelwoorde

, ,

Wat hier volg, is nie ‘n flentertjie van my verbeelding of ‘n stukkie van my kreatiewe skryfwerk nie, maar ‘n boek wat op Amazon te koop aangebied word:

‘N epiese avontuur in waansin, is hierdie reeks van kortverhale verken die kettings wat bind die menslike gees na die herhaling van oorlewing.

Aflevering 001: Identifisering Van Kwaad

Wat as mense kan dink vir hulself? Nee, ek bedoel nie die draai van die idees rondom – een keer gewas word, dan herhaal – om in te pas soos so baie hoenders in ‘n grill. Maar elke keer bereik deur te vra vir daardie vonk buite hul reaksie kan, doen ek beter as dit? En dan dit te doen. Kan jy jou indink hoe gevaarlik dit kan wees?
Dit is ‘n reis deur die ruimte tussen jou ore,’ n groot onontginde eensame kloof van niks gehou maatskappy met slegs die eggo van eens intelligente gedink, nou lankal verby sy vervaldatum. ‘N reis wat vra hoe, in plaas van wat en hoekom, wanneer okay sou gedoen het en as, waar, omdat was net nonsens leë’ n waarheid so persoonlik dit kan nooit weer te verstaan.
Fragment Aarde is die reis van ‘n leeftyd… sien jy op die ander oor.

Ek is so geskok, ek weet nie of ek moet lag of huil nie. Sou dit wettig wees? Dis duidelik dat die boek eenvoudig deur ‘n program vertaal is, sonder enige redigering.

 

Advertisements