Vandag was my status update: You may choose your word like a connoisseur, and polish it up with art. But the word that sways, and stirs, and stays, is the word that comes from the heart. (Ella Wheeler Wilcox)

Ek het dit geskryf omdat ons ‘n ‘oomblik’ beleef het vanoggend in Casa Maan, waar ek die suiwerste vorm van liefde kon vóél.

Dan lees ek weer ‘n bloginskrywing wat my hart so seer maak dat ek daardie pyn ook voel. En dan hoor ek van ‘n situasie naby aan my, wat meeste mense net verweg van hoor en miskien in koerante van lees.

Vandag het ek een wedstryd gewen, en ook een verloor. Iemand anders het minute voor my by so skattejag-tipe ding by die prys opgedaag. Vir die wenner was ek bly, sy het die prys regtig meer nodig gehad as ek!

Verandering is onafwendbaar en tyd, die mens, die volmaan en die getye, die lewe en die seisoene stap meedoënloos voort. Siklusse kom en gaan, politiek verander, en tegnologie verander ons lewe op skrikwekkende maniere. Elke paar jaar maak mense reg vir nog ‘n wegraping (Wat terloops weer volgende week is – Geniet jou laaste naweek). Alles kom en gaan. Liefde ook. Mense sweer ewige trou en skei terwyl hulle mog aan die troue afbetaal

Soet/suur, lig/donker, op/af, wen/verloor, eb en ty. Ons het hierdie balans nodig! Hoe gaan ons tog dankbaar kan wees vir ons lewens, as ons ekwilibrium nie soms bietjie versteur word nie?

Advertisements