Sleutelwoorde

, , , ,

Mense praat altyd van vreemde geskenke wat hulle kry, elke jaar kla party oor hulle duur goed koop en met sorg toedraai en dan self net Heavenly room kry. (Wens iemand wil vir my Heavenly room gee, die pienkes…)

Hierdie jaar het ek ‘n wonderlike present gekry van ‘n vriendin, nie vir Kersfees nie, sommer net. Die skerpste messie wat bestaan, omdat ek altyd so kla oor messe. Sy het ‘n simboliese toutjie om die messie gedraai, sodat dit nie die vriendskap afsny nie, en ek het haar simbolies ‘n muntstuk gegee, om dieselfde rede, sodat die gee/neem/gee/neem siklus nie verbreek word nie.

So het ek ook besluit dat ek bevoorreg is in elke opsig, en genoeg het, en ek wou probeer om hierdie kers/vakansieseisoen meer te gee as wat ek kry. Hetsy goed, geld, liefde, sorg en presente. Dit was heerlik, en ons het verskillende goed gedoen, en verskillende projekte ondersteun. Detail nie belangrik, maar daar is inderdaad saligheid in die proses.

Boekemakranka -  Uitgewers van e-Boeke vir KindleEk is geseën met ‘n heerlike nuwe projek hierdie jaar wat my nie net uit die kwaad gehou het nie, maar ook besig terwyl ek siek was en nie kon rondrits nie. Daarom wil ek ook graag teruggee, en met die skrywers se toestemming, gee Boekemakranka gratis e-Boeke vir jou Kindle weg hierdie week. Hier is ‘n maklike skakel:

Gratis Afrikaanse e-Boeke, met die komplimente van Boekemakranka!

Ek vra niks in ruil nie, geniet dit net, en wees dalk net op ‘n ander manier gaaf met iemand anders.

PS. Net voordat ek kon kliek op Publish, toe kom hierdie boodskap deur.

I believe God wants you to know that Christmas may have passed, but the joy of this season shall go on forever. And even forever more. 

This is the great promise of God: that the happiness that filled so many hearts yesterday will fill even more lives tomorrow. And that peace and joy. which is Christmas, will reign forever — and is available to every soul, now and always.

These are glad tidings. This is the good news: that Christ is born every day, is us, and that God lives in each person through eternity. It does not matter what religion you belong to. Love is the only religion.

So…Continue Christmas.

 

Advertisements