Hierdie jaar het amper ongesiens oorgeglip in die volgende een. Die eerste springgety van die jaar was altyd vir my simbolies die strand skoon van al die gemorsgoedjies wat vakansiegangers agterlaat, die sigaretstompies, die plastiekringetjies en strootjies wat hulle in die sand begrawe, asook die laaste van die vuurwerkvertoning se raapsels en skraapsels. Nuut. Skoon. Vars en glad. (OK dit spoel weer uit, maar dan kan mens dit ten minste optel en weggooi)

Hierdie eerste springgety het ek gemis, my vel brand nog te veel as ek in selfs in die ligste van sonstrale kom.

Volmaan het amper ongesiens verbygeseil.

Tyd is kosbaar, en as die gemiddelde mens 29,000 (ja, werk maar uit) dae leef, dan is dit nogal scary as ek sien nog ‘n dag is verby. Daarom wil ek elke dag lekker voel as ek terugkyk op my dag, dat ek iets gedoen het wat ek wou doen. Moes doen. Andersins sou ek seker onvergenoegd raak.

Dan is dit ook lekker om terug te kyk op my jaar, om te sien wat ek alles op Facebook kwytgeraak het. Hier is net so uittreksel:

 

Advertisements